Αρχική Σελίδα

Funworld Inflatables Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Funworld Inflatables Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Funworld Inflatables Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια σου Matthew Έλαβα την κάλυψη από αντικαταβολή και κάθε πράγμα είναι ωραία και μόνο, όπως αναμενόταν να είναι. Ευχαριστώ και πάλι κατά Ματθαίον Με εκτίμηση

—— Andy (από το Ηνωμένο Βασίλειο)

Η επιχείρησή μας πηγαίνει μεγάλη. Τα τρία κάστρα είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή τρία είναι όσο μπορούμε να διαχειριστούμε στην επιχείρησή μας. Ο σύζυγός μου είναι πολύ πολυάσχολος με τους δεδομένου ότι έχει μια επιχείρηση καλλιέργειας επίσης. .great για να ακούσει από σας. .hope που όλο είναι εμείς και εάν αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε ένα κάστρο θα πάρω σε επαφή με σας. Καλοί σεβασμοί

—— Ella Hys

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΈ JANE ΠΕΛΑΤΏΝ ΜΟΥ ΕΊΠΕ: WOU ΕΊΝΑΙ BEATUFULL BALLOON!!! ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ ΑΥΤΌ.ΘΑ ΣΤΕΊΛΩ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ $5,480 ΣΉΜΕΡΑ.

—— FRANKIKO JIMENEZ(from USA)

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8
Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited Funworld Inflatables Limited
Εργοστάσιο
Εργοστάσιο
Εργοστάσιο
πελάτης
δοκιμή προϊόντος
Ομάδα
Ομάδα

Εργοστάσιο

Εργοστάσιο

Εργοστάσιο

πελάτης

δοκιμή προϊόντος

Ομάδα

Ομάδα

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες στο σχεδιασμό, την κατασκευή, την εφαρμογή των διαταγών και την αποστολή. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, και εμείς να κάνουμε δεδομένου ότι έχουμε υποσχεθεί!

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Έργο τέχνης για το ράψιμο αέρα/σταθερό Inflatables

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

  Έργο τέχνης για αεροστεγές/σφραγισμένο Inflatables

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

  Όλες οι infatable δομές μας κατασκευάζονται στο νάυλον και ενισχυμένο PVC σχίζω-στάσεων. Σαν πρότυπα γίνονται άσπρος και γκρίζος. Αν και μια πλήρης σειρά χρώματος συνήθειας είναι διαθέσιμη για να ταιριάξει με το χρώμα σχεδίου επιχείρησης, το λογότυπο και το μήνυμά σας. Άλλα υλικά είναι διαθέσιμα και είμαστε ευτυχείς να συζητήσουμε τις συγκεκριμένα ανάγκες/τα προγράμματα και θα συμβουλεψουμε για αυτό που αισθανόμαστε ότι είναι η πιό κατάλληλη λύση.

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

 • OEM / ODM

   

  Κανένα θέμα το μέγεθος & η μορφή & θέμα & χρώμα, Funworld δεν μπορεί να κάνει τίποτα που χρειάζεστε.

  Παρέχουμε την καλύτερη εργασία και το υλικό για τα προϊόντα. Το υλικό αποτελείται από τον καλύτερο μουσαμά PVC 0.55mm, ο οποίος είναι συμμορφώνεται με το διπλό ράψιμο σε όλη τη μονάδα με το τριπλό ράψιμο, το τετραπλάσιο ράψιμο στις περιοχές κλειδί μέσα στη βάση της μονάδας και την πρόσθετη ενισχυμένη webbing λουρίδα σε όλες τα σημεία πίεσης και τις εσωτερικές επιτροπές. Η ζωγραφική και περνά κλωστή σε όλο το πέρασμα η SGS δοκιμή. Είναι ασφαλές και ανθεκτικό.

   

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • Ε & Α

   

  Κατασκευάζουμε Inflatables για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

  Σε Funworld, λεπτή εργασία & υψηλός - η ποιότητα & η επαγγελματική υπηρεσία είναι βασικές μας. Έχουμε την ομάδα σχεδίου CAD με την πλούσια εμπειρία παραγωγής. Αυτό πρόκειται να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων μας, η οποία μεταφράζει στην ασφάλεια για τους χρήστες των προϊόντων και της μακροχρόνιας επιχειρησιακής σχέσης μας με τους πελάτες. Τα παιχνίδια inflatables μας είναι τέλεια για ένα εγχώριο κόμμα ή ένα εταιρικό/κοινοτικό γεγονός μεγάλων κλιμάκων.

   

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Funworld Inflatables Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Funworld Inflatables Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jennifer Quan

Τηλ.:: 86-20-31142165 ; 86-13631401601 (WhatsApp)

Φαξ: 86-20-31142165

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)